Vilken julklapp – att vinna en PIC Skateboards

pic_skateboards_gubbskate_feffe_kaufmann

 

Som Petter rappar – vinden har vänt – tidigare hade jag varken tur i kärlek eller spel, så landar denna grymma PIC Skateboard i min famn. Det är bara helt magiskt att få vinna denna bräda som jag tidigare suktat efter. Fick upp ögonen för PIC Skateboards i och med #gubbskate och Henrik Cederlund, grundare för dessa fantastiskt coola decks

.old_bastard_series_pic_skateboards_feffe_kaufamnn

 

Mellan 7.75″ till 8.5″ ” breda brädor med djupt ärrade och väderbitna ansikten i olika nyanser är PIC Skateboards trademark. Kan man ha en planka som representerar #gubbskate mer än så?

Svaret är nej och jag är episkt glad att få klämma och känna på denna snart. Detta är som plåster på såren för min nyopererade tumme, som aioli till fiskgrytan, ingen är lyckligare än jag. Nu måste jag bara ställa mig på brädan och leverera, inget jag någonsin varit känd för även om glädjen i att rulla alltid funnits. Kanske är detta sparken i baken jag behöver. Vem vet?

Hur som helst vill jag bara utropa ett stort tack till PIC Skateboards för denna ultimata julklapp, jag är er evigt tacksam och önskar att vi ses snart. På fyra hjul eller i en bar, helst båda, och gärna förr än senare.

Ödmjukaste tack!

PS. När de når 100 likes på Facebook-sida kommer en ny utlottning ske. IN OCH LIKEA. DS