Vaknade som poster boy

marshall_feffe_kaufmann_poster_boy

Det var en ren ”freak accident” att jag gick ”modell” för Marshall Headphones under Swergie-festen i höstas. Matti Notlind och jag blev ditkastade av av en gemensam vän som arrangerade eventet. 

Zound Industries håller 8 stora fester världen över som kärlek till sina fans och köpare av deras hörlurar. Du har säkert inte hört talas om Zound Industries men om jag säger Urban Ears, Marshall Head Phones, Coloud och Molami som är deras stora flaggskepp vet du nog säkert att det är hörlurar vi pratar om.

ZI bygger varumärkeskärlek genom att ge tillbaka episka fester världen över där dricka och musiken flödar. Festerna är påkostade och den halvtimmesshowen som jag var del av innefattade allt från bandet Jonossi till modellen Mini Andén och där ingen av gästerna behövde röra plånböckerna.

Återigen kom det en påminnelse om Swergie-festen. David mailade mig deras nyhetsbrev där jag fanns med på bild inför deras fest i Berlin i januari. Vet faktiskt inte varför jag fick den nu i mitten av februari.
Hur som helst var det en galen upplevelse att gå ut på Cirkus-scenen på Djurgården med över 2000 personer i publiken när man kom gåendes mellan Jonossi som stod och öste. Vill ni få en glimt av spektaklet kan ni se filmen de klippt ihop från festen Det finns en sekvens då jag är med och den passerar fort så håll utkik efter en headbangande Feffe.

SWERGIE Stockholm 2012 / Full Recap from Fashion Networks on Vimeo.

Detta är inlägg #25 av #100 i utmaningen #blogg100

Enhanced by Zemanta