Tribute-inlägg och tack till alla som stödde #PAFcharitycruise och #lagfeffe

Det här inlägget är hel och hållet dedikerat till alla vänliga själar som hjälpte och gav #lagfeffe stöd hela vägen in i mållinjen för vinst. Men även för alla som hjälpte oss att samla in nästan 50 000 kronor till Barncancerfonden under resans gång. För det är vi, Matilda ÅbergMario Frost och jag evigt tacksamma för, även barnen och cancerforskarna hyllar er insats. TACK ALLA

Låt mig först börja med att tacka PAF och Mats Adamczak och hans crew för utan dem hade det aldrig blivit någon välgörenhetskryssning under namnet #PAFcharitycruise. Det var en helt otrolig resa med nya ansikten som jag är säker på kommer bli vänner för livet. Jag är övertygad att delar av mitt blodomlopp består av havsvatten och vågor eftersom jag trivs utomordentligt på #HAAAVET.

Stiftelsen .SE med Janne Elvelid och Martin Snygg i spetsen var med på båten. Utan dem hade varken fina biljetter till Internetdagarna med hotellrum kunnats auktioneras ut för dra in mer dollars till forskningen kring cancer. Vi skulle heller inte haft någon 3G-antenn med WiFi på Galeasen Albanus. Tack & bock för det.

Våra ärade motståndare – #teamrasmus

Sen har vi det fantastiska motståndarlaget med Rasmus Lewenhaupt som lagledare för #teamrasmus med Kristofer ”The Epic Beer Guy” Vildbird och Henrik Löwenhamn. Innovativa och underbara motståndare som jag skrattade bort nätterna med under vindspända segel och saltstänk. Minnen för livet är fastetsade inom mig och framkallar bara stora leenden. Bra kämpat! #köttfärslimpa 

Ombord på Albanus

Chris Mortimer och Per Pettersson från Search Integration & Victoria Ahlén med Peder Jacobsson och Sara Johansson från Scream Mediabyrå drog sin beskärda del till skutan med både glädje, insamling och sponsorer. Utan er hade resan aldrig varit densamma. Skål och tack.

Via Chris och Per som via deras kontaktnät lyckades trolla fram fina presentkort för utlottning. Fem presentkort rullade från Aveqia där vardera innebar en matlagningskväll med en stjärnkock för skapa en fyrarätters avsmakningsmeny ihop.
Sen fick vi in fem presentkort från Onetouchtravel som vi la ut på Tradera där vinnaren av auktionen kan nyttja dem för bokning av resor och nöjen på deras sajt.
Även fem stycken presentkort från Eko-print nådde fram till oss.

Medan Victoria, Charlotte U och Sara på eget initiativ startade en stövelkollekt och gick runt både på ön och på båten för samla in pengar till Barncancerfonden. Helt otrolig insats. Allt för barnen <3.

Vi lyfter på hatten och skjuter upp raketer som det vore nyårsafton för er skull. Stort tack till er.

Instagramtävlingen – sjötema

Över 60 bidrag kom in till #lagfeffe under deltävlingen med Instagram där det gällde att skicka en bild med sjötema. Så gott som alla bilder i detta inlägg, förutom de på mig och de andra som är uppenbart från resan, är inskickade från alla fina människor som deltog aktivt och gjorde att vi inte bara vann deltävlingen – men även hela tävlingen. För er skull ska jag lära mig en massa under höstens Internetdagarna – det var nämligen biljetter ditt som var priset.

Ett enormt & ödmjukt tack till er. Det inte bara värmer men vi blev helt rörda av ert engagemang och stöd. Heads up för det.

Alla bidragsgivare <3

Utöver det har vi massa bidragsgivare att tacka. Ni vet vilka ni är och vi är evigt tacksamma för era bidrag, stora som små. Speciellt en värmde extra mycket och även här nämner jag inga namn. Hens ekonomi är hårt begränsad och hen har en familj att försörja. Denna person har kämpat senaste decenniet ideellt för utveckla fritidmöjligheterna för ungdomar i Stockholm. Magiskt bidrag.

High five till alla er. We love you och ni vet att det går oavkortat till Barncancerfonden.

Vi sålde även tre kojplatser på PAF-båten. Dessa köptes av Lina Areblad, Charlotte Uhler & Mattias Lindström. Utan er hjälp hade inte flera tusenlappar hittat fram till forskningen. Ett enormt tack till er med och massa med kramar. Kul att har er ombord.

Besättningen

Ett sista tack går till besättningen ombord med den unga Kapten Henrik Engblom bakom rodret. Johanna Hartikainen var första gången ombord på Albanus som spädbarn och nu är hon med och seglar den från uppdrag till uppdrag runt om. Stort tack till er och resten av besättningen. Hoppas vi syns snart igen ni gjorde resan till ett rent nöje. #skepparcitat, #havet, #lian

Ett avslutande tack

Jag hoppas att jag inte glömt någon och om det är så hojta till. Ni alla gjorde detta till en oförglömlig resa och jag ser fram emot att göra om det nästa år – för visst får lagledarna följa med som jokrar på nästa års PAFcharitycruise ;).

Stort tack även till Tomas Wennström och Kristin Heinonen som skapat SSWC och alla inblandade som med svett och tårar roddat ihop detta kalasevent. Även tack till alla som deltog och alla jag träffade under denna otroliga vecka.

Tack alla som deltog på min session – det värmer fortfarande.

Samtidigt måste jag be om ursäkt för allt spammande med förbehållet – det var för en god sak.

Massa kärlek / Feffe