Timehop påminner dig vad du gjorde för ett år sedan

Timehop_feffe_kaufmann_app_

Micke Kazarnowicz berättade för mig om en app i veckan som heter Timehop. Det är en rolig liten tidsmaskin i form av en applikation som man kopplar sina olika sociala medier-kanaler till och får uppdateringar från varje årsdag bakåt i tiden som man delat, skrivit eller postat nåt. 

I den snabba tid och värld vi lever i gillar jag att man kan på ett enkelt sätt kan få återuppleva och bli påmind om vad jag gjorde för ett år sedan.

För ett år sedan tog jag tre bilder som ger mig en fyllig påminnelse om hur min dag var förra året. Jag började dagen med att förolämpa min tesil och avslutade den med Bloggers Monday United Spaces.

Den är gratis och finns på App Store så prova Timehop, det är ett billigt nöje. Ladda ner den här.  

timehop_feffe_kaufmann

timehop_feffe_kaufmann

#blmon_bloggers_monday_feffe_kaufmann_timehop