Till SIME 2012, inte som student men i samarbete med Bloggbyrån

Nästa vecka den 13 -14 november kommer jag delta kring medieeventet SIME. Själv känner jag att det kommer blir riktigt spännande att ta del av detta tvådagars event i år, inte som student utan som ett litet kugghjul i det stora navet. Min klasskamrat och Rasmus Lewenhaupt och jag hjälper Bloggbyrån pro bono med jobbet kring de officiella SIME-bloggarna.

Saker jag ser fram emot

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7npXzKZA_9s&w=640&h=360]

Yohio’s keynote ser jag fram emot, han är en svensk artist som ska berätta om att tänka annorlunda i och med alla fantastiska subkulturer som florerar och gror i japan som han har tagit influencer ifrån. Han är liten här i Sverige men riktigt stor i Japan. Tror jag detta kan bli riktigt coolt.

Den karismatiska personen Fredrik Marcus är också en av mina stundande high lights under årets SIME. Han är Creative Director på Creuna och förra året high fiveade jag mig själv efter deras dubbeldragning med sin kollega Martin Deinhoff som är Senior Vice President. Även Martin kommer bli intressant att lyssna till.

Lea Bajc som är Investment Manager på Northzone Venture kommer också bli lärorikt att lyssna på. De fokuserar som investerare på mindre expansiva bolag med inriktning inom teknologi. Förhoppningsvis berättar hon om spännande bolag som är på väg upp.

Ser ni mig – hugg tag i mig och säg HEJ!

Jag är en nyfiken person som gillar nya möten. Kommer ni också vara på SIME i år och ser en lång, skäggig och allmänt hårig person så säg gärna hej så kan vi pratas vid. Man vet aldrig vad nya möten kan leda till.

Vi syns där.