TEDxStockholm & meta

tedx_stockholm_feffe_kaufmann_tedxstockholm

Det har varit en intensiv månad för oss på TEDxStockholm. Kärngruppen börjar bli allt mer seriösa det finns många duktiga personer som vill framåt, ännu längre fram. 

Jag har haft massor av möten och vi har inlett samarbeten med både The Local, Beckmans designhögskola och Hyper Island för olika anledningar. The Local kommer bli vår nya mediapartner och hjälpa oss exponeras eftersom vi i mångt och mycket har samma målgrupp och kan hjälpa varandra på olika sätt.

De vill också exponera talanger och kreatörer som kommer från Sverige; som Europas Start-up-hub finns det massor att gotta i. Det är ett spännande samarbete som går i linje med den internationella grupp som står bakom TEDxStockholm.

TED Active från Long Beach i USA kommer att sända live världen över och vi på TEDxStockholm kommer att genomföra ett mindre event här och streama det hela. Temat är The Young, The Wise and The Undiscovered och för att promota dem unga, visa och oupptäckta här i Sverige har vi bjudit in elever från Beckmans och Hyper Island att ställa ut sina olika verk på eventet. Datumet för detta event är den 27 februari men mer information kommer att komma senare.
De kommer även hjälpa oss hitta en egen grafisk profil och hjälpa ta fram en egen TEDxStockholm-animering att visa innan samtliga talks vi gör själva. Som sagt, det är mycket på gång nu!

Meta-TED-talk

Missa inte detta underbara men korta talk på knappa sex minuter. Sebastian Wernicke har dragit samman massa statistik kring talks och analyserat vad han hittat. Med detta talk kommer du få receptet på det perfekta TEDtalket om du någonsin kommer att stå på deras scen.

Detta är inlägg #16 av #100 i utmaningen #blogg100