Tack för solglasögonen och snyggt jobbat LewisPR

triple-crown-wayfarer-feffe-kaufmann-lewispr-googlglass

I slutet av förra veckan trillade det ner ett litet paket i brevinkastet som förvånade mig på ett positivt sätt. Där i låg ett par Triple Crown Wayfarer och en liten lapp från LewisPR. 

Under min sista timme i Almedalen fick jag prova Pernilla Näsfors Google Glass. Det var en läcker upplevelse samtidigt som det kändes fånigt att ha dem på sig. Jag är inte helt övertygad om konceptet och vår diskussion gick mer över till att ha en öronsnäcka som pratade med en istället för att ha en monitor framför ena ögat som stjäl din uppmärksamhet hela tiden.

triple-crown-wayfarer-feffe-kaufmann-lewispr-googlglass-1

Hur som helst så tog Pernilla en bild av mig (bilden över) som jag sedan la upp på Instagram och Facebook med hashtaggen #GoogleGlass. Ett par dagar senare dimper det ned ett paket i min brevlåda innehållandes ett par Wayfarer och en lapp från LewisPR där de: ”…också hoppats på att leka med ett par Google Glass i sommar.”

triple-crown-wayfarer-feffe-kaufmann-lewispr-googlglass-3

Snygg kapning av hashtag LewisPR

Onekligen har Fanny, Robert, Nils och Micheal lagt ner både researchtid och möda på att söka upp mig innan de skickade solbrillorna. Att de är ute efter fler uppdrag nu när större delen av det arbetsförda Sverige går in i lågfart och semestertider är självklart, dock gör de det med finess. De har onekligen koll på att jag arbetar på Tatchit eftersom det står på paketet och vad jag chansar på är att det söker ett möjligt framtida samarbete med oss.

De senaste dagarna fina väder har gjort att mina nya Wayfarer kommit väl till användning och det bugar och bockar jag för. Jag gillar verkligen första stycket men är lite förbryllad av  betydelsen över att de skrivit ut GLASS i versaler på samtliga ställen i texten. Även budskapet och vad de gör är aningens otydlig men hjärtat i insatsen tycker jag väger upp det hela. Just därför måste jag maila Robert på LewisPR, precis som de uppmanar mig att göra i sitt brev. Bra jobbat LewisPR, ni har lyckats fånga min nyfikenhet, nu återstår det bara att se vad detta leder til!

triple-crown-wayfarer-feffe-kaufmann-lewispr-googlglass-2