Snart är det Digital Knowledge Day 2013 #DKD13

#dkd13_digital_knowledge_day_2013_feffe_kaufmann

För en vecka sedan var jag förbi och hälsade på Search Integration som förra året höll deras första Digital Knowledge Day. Den 10 April kommer den andra upplagan att äga rum på Hotell Rival vid Mariatorget i Stockholm. 

Det är en spännande skara talare som blivit signade för #DKD13. Den som sticker ut mest och som jag samtidigt blir mest nyfiken på är Tracy Green som är Head of Online Services på UK Parliament som kommer att hålla den avslutande keynoten. Vill ni ha en mer övergripande inblick på programmet så är det bara att klicka på länken.

När jag ändå var inne passade på att fråga Christofer Brugge som är VD på Search Integration två frågor:

Vad är det som driver er att genomföra #DKD13?

Framförallt är det vår övertygelse om att ju mer företag och organisationer därute kan om digital marknadsföring och ju mer de inser komplexiteten, desto fler spännande uppdrag finns det. Genom att genomföra den här typen av utbildningsdagar så hoppas vi på att fler ska få upp ögonen och få kunskapen och verktygen de behöver för att kunna övertyga och motivera sina ledningar till att verkligen satsa på sin digitala närvaro.

På vilket sätt tycker du att #DKD13 skiljer sig från andra event? 

Den enkla svaret är talarlistan kontra prislappen för att delta. Vi har ett stort nätverk av mycket kunniga människor runt omkring oss, både i Sverige och internationellt. Att vi kan få dem att ställa upp och dela med sig av sin kunskap ihop med att vi genomför detta som en ren ”brake-even” aktivitet gör att deltagarna får väldigt hög kvalitet för en relativt låg kostnad. Kunskapsöverföring och transparens har alltid varit centrala delar i vår leverans till våra kunder. Det speglar sig naturligtvis även i detta event då vi är väldigt noggranna med att kravställa våra talare så att besökarna ska få ut så mycket värde som möjligt av dagen.

Rabatt på #DKD13-biljett är trevligt

Vill du komma och känner att livet skulle vara lite roligare med ett rabatterat pris kan du använda promtionenkoden: feff13. Den ger er access till ett biljettpris på 1950 kr + moms istället för 2950 kr + moms. En glad rabatt på 1000 svenska riksdaler. Se bara till att trycka på den gula promotionenknappen och sedan fylla i koden och trycka ok. Då poppar ett VIP-erbjudande upp för dig.

#dkd13_feff13_

Bilden över visar den gula knappen till vänster att klicka på och skriva in koden. Bilden under visar VIP-priset när koden är accepterad.

#dkd13_promotion

Detta är inlägg #34 av #100 i utmaningen #blogg100

D

  • Digital Knowledge Day #dkd12    Digital Knowledge Day är skapat av Search Integration i avsikt att få komma till tal under eget tak med egna ämnen enligt Christofer Brugge, VD på Search Integration,