Sista veckan med LIA toppad med fyra frukostseminarier

Feffe_Kaufmann_Uppdragsmedia_LIA_praktik_

Snart sex veckor som sprungit förbi och min första LIA (Lärande I Arbetet) börjar nå sitt slut. Det har varit en minst sagt lärorik resa på många plan men jag ser fram emot att komma tillbaka till skolbänken och låta intrycken sjunka in. Också få återse mina klasskamrater och lyssna till deras olika erfarenheter som var och en kommer presentera i en egen pecha kucha.

Det är en intensiv vecka som öppnade sig. Rivstart med Bloggers monday på Scandic Anglais. Av gruppen som var där var hälften från min klass. Rasmus och jag representerade den enorma gruppen av hela fyra personer. Ett annorlunda men trevligt måndagsmöte i webbens tecken. Imorgon är det ett frukostseminarie om Neuroledarskap och Mental Ergonomi. Två spännande ämnen som jag ser fram emot att lyssna till; ”syftet är att deltagarna ska få inblick i den neurologiska bakgrunden till förhållnings- och reaktionssätt kopplade till prestation, stress, samarbete och förändring och vad vi kan förändra för att uppnå bättre resultat för individ och företag.”

På onsdag går morgonen till Wednesday Relations och seminariet: Sitter du på en guldgruva? – vaska fram guldkornen och förutsäg kundbeteendet. ”Om du förstår dina kunders köpbeteende kan du på ett effektivt sätt skräddarsy din marknadsföring och optimera varje kampanj. Under detta frukostseminarium ger vi dig exempel på hur du med hjälp av prediktiv analys fångar upp värdefull data om dina kunders köpbeteende och därmed ökat ROI för varje kampanj.”

Torsdagens tidigare timmar har jag donerat till Berghs som har ett seminarium om Content Management. ”Content management handlar om att kunna planera, leda och ta ett redaktionellt ansvar över det innehåll som presenteras på webbplatsen. Välkommen till Berghs på ett frukostseminarium med Johan Ydring , Creative Media Manager på Mindshare.”

Vill ni mig något och gillar att vara uppe med tuppen för absorberas med kunskap, då vet ni vart ni hittar mig.