Sexig klimatkampanj påminner om #köttfrimåndag

feffe_peta_klimat_smart_

Yes – I´m a meatlover. Jag kan verkligen inte rå för det och jag skäms inte för det heller. Een svårslagen kombination är en grillad biff med sallad och ett glas rött en ljummen sommarkväll vid havet med vänner. Jag kan måla upp flera scenarier där jag hyllar kött men det får stanna där.

Däremot är det bra med att bli påmind och det är av samma anledning jag skriver denna bloggpost; för att påminna, både mig själv och er. Vi är alla vanedjur och inrutade i våra mönster oavsett hur fria vi än tror att vi är. Av samma anledning kommer det snart vara behagligt med folk på gymmet eftersom det är svårt att lägga till sig nya vanor.

Därför tar jag rygg på denna bröstvårtefria klimatkampanj Från Peta och sprider den med budskapet – låt oss äta vegetariskt i morgon. Är du på?

Vill du veta mer om fenomenet köttfrimåndag kan du läsa mer på Mediesveriges blogg där jag tidigare skrev ett inlägg om det. 

Detta är inlägg #5 av #100 i utmaningen #blogg100