Podcast baby, podcast

 

Under detta år som tillryggalagts har jag träffat på många spännande, kunniga och trevliga personer. En av dem är Miss Social Media Lina Areblad. En glad och karismatisk tjej med massa energi och inre driv att göra världen bättre. Senast vi sågs hjälpte hon team Feffe att vinna PAF-charitycruise genom att köpa en sängplats ombord Albanus under SSWC och nu vill hon förverkliga en idé ihop med mig. 

Miss Social Media Lina Areblad

Ett telefonsamtal

För två veckor sedan tog Lina kontakt med mig med en vision om att starta en podcast som både berör webben, personliga intervjuer och annat smått och gott. Lätt överväldigad svarade jag självklart ja. Alltid kul att utmanas och prova på nya saker, och ser man till utvecklingen så är podcasten den nya bloggen och snart kommer än flera produceras.

Rasmus Lewenhaupt med sin vän kanin som tyvärr senare den kvällen gick ur tiden…

Ett till samtal

I går i söndagseftermiddagens solsken gick vi tre personer från olika håll ut på en promenad sammankopplade via ett trepartssamtal. Förutom Lina och jag var även Rasmus Lewenhaupt med i samtalet. Under pratstunden bestämdes vi att ta in Rasmus i podcasten.

Vår första intervjuperson som kommer delta i podcasten (som fortfarande saknar namn) är klar. Det är en mysig och driven kvinna från södra Sverige som nyligen fått en väldigt fin utmärkelse. Vi behåller namnet för oss själv tills vidare.

Feffe Kaufmann allmänt positiv för framtiden

Om ni vill samtala med oss

Undrar ni något eller vill framföra nåt annat så skriv gärna det i kommentarsfältet här under eller mejla antingen Lina, Rasmus eller mig.

He en skön måndag och bra start på oktober och håll utkik efter vår podcast.

Feffe, Lina och Rasmus