Play among friends gör en välgörenhetstävling där jag deltar.

Feffe Kaufmann Playamongfriend

Den fjärde februari börjar en Foursquaretävling som startas på initiativ av Mats Adamczak (@matsadamczak) som tidigare skapade Ökampen. Denna gång är reglerna simplare och deltagarantalet lägre. Det hela går ut på att samla så många incheckningspoäng via Foursquare mellan den 4:e till 11:e februari då den avslutas i samband med SSMX. När tävlingen avslutas får den som har mest poäng 1000 euro att skänka bort till valfritt välgörande ändamål.

Eftersom det bara är fem personer som deltar så finns det faktiskt en chans att jag kan vinna. Så här går tankegången i mig. Vilka ska man donera till? Svårt val. 1000 euro är i runda slängar 9000 kronor. Det är som sagt inte enormt mycket i biståndssammanhang. Ja ja, jag hör er alla säga i kör: Många bäckar små…bla bla.

Absolut, det är sant, men tänk hur mycket mer det blir för en enskild person, en mindre organisation eller grupp. Ska ta och tänka på det i dagarna innan jag tar ett beslut. Har ni förslag så skriv gärna en kommentar här under. Det skulle uppskattas.

ÖVRIGT
  • 5 personer deltar i tävlingen.
  • Man kommer att kunna spela på vinnaren på www.paf.com
  • Aktuella ställningen och info om deltagarna kommer att finnas på http://blog.paf.com/adamczak/ (sidan får publik information 2/2-2012)
  • Info kommer att komma från @pafSE och #pafcharity som tagg för tävlingen. Från det kontot kan man följa de som deltar i tävlingen.
  • Oddsen på deltagarna kommer att beräknas på vilket veckohighscore ni har på foursquare den 2 februari kl.10:00