Pärlsöndag hos Top of Minds för Ung Cancer

fuckcancer_ungcancer_feffe_kaufmann_top_of_mind2

För sista gången innan jul samlades ett tjugotal personer i Top Of Minds härliga kontor i Stockholm för pärla armband med texten FUCK CANCER åt Ung Cancer. På mina 2,5 halv timmar jag var där lyckades jag trä ihop tio armband. Fem av dem köpte jag själv eftersom det är svårt att hitta en bättre julklapp. Den med U:et upp och ner pryder nu min arm.

fuckcancer_feffe_kaufmann_top_of_mind

Konversationen kring bordet kom och gick. De små pärlorna med sina tidvis trånga hål gjorde att koncentrationen och fokusnivån höjdes. Folk byttes kontinuerligt, lite som en pärlstafett. Johan Lange var också på plats och pärlade. Kaffe, julmust och pepparkakor höll igång arbetet och det var helt klart välbehövligt efter gårdagens glögg- och drinkkalas hos Peter & Lisa i Kärrtorp. Jag var helt klart nöjd med min insats. Ser fram emot nästa pärlomgång och då förhoppningsvis utan gips.

fuckcancer_ung_cancer_feffe_kaufmann_top_of_mind

fuckcancer_ung_cancer_feffe_kaufmann2

fuckcancer_ung_cancer_feffe_kaufmann