Ombord & på väg mot #SSWC

Stockholm ligger sjömil bakom oss. Vi har nyss passerat de vackra Fjäderholmarna och går sakta på motor ut mot öppnare vatten. En doftnyans av finska tjärpastiller vilar över galeasen Albanus som vår skeppare Henrik styr.

Jag sitter i fören med min Mac Air i knät. Vinden rycker tag i mina lockar som sticker ut under mössan. Det är en magisk känsla av frihet som infinner sig. Här och där sitter folk uppe på däck och myser i solskenet och diskuterar. Några sitter och skriver blogginlägg under däck. 

Vårt lag i Barncancerfondens namn är samlade och hur tävlingen än slutar så kommer dem oavsett vara vinnare. #lagrasmus har nämligen också valt att kämpa för forskningen kring barncancer vilket är otroligt hedervärt.

Om några timmar börjar tävlingen. Kojplatser ombord Albanus kommer aktionernas ut till högstbjudande. Vi kommer behöva hjälp med att lösa en daglig rebus som gömmer en plats i världen. Fysiska tävlingsmoment kommer att ske under resans gång. Slutgiltigt vinner de som drar in mest pengar till välgörande ändamål. Detta är starten på tre spännande dygn ombord vårt fina skuta.

Följ med oss och hjälp Mario, Matilda och mig i #lagfeffe på vår resa mot #SSWC med #pafcharity.

Kärlek / Feffe