Nya Buffer – hjälpsamt verktyg för Community Management

Buffer_App_verktyg_community_management_feffe_kaufmann

Buffer är en hjälpsam tjänst som nu har utvecklats på ett riktigt trevligt sätt. Tidigare var det enbart en delningsfunktion för Twitter. Nu har man lagt till både Facebook och LinkedIn och en rad andra funktioner. 

bufferapp_cm_verktyg_feffe_kaufmann

 Att kunna tidsinställa tweets, statusuppdateringar och intressant innehåll i form av bloggposter och dylikt kan i många fall inte bara underlätta, men vara ytterst nödvändigt för att kunna hinna med sin dag. Buffer gör just detta och mer där till, dock är det bara delningsfunktionen för ett konto du får tillgång till om du väljer gratis versionen. Om vi fortsätter på gratislinjen så kan du parkoppla Buffer med ditt browserfönster (Chrome) för enkelt kunna buffra. Du hittar funktionen i Reader-appen, Trapit och många fler vilket gör det enkelt för dig att buffra på med relevant innehåll till din och företagets feed.

För 10 USD i månaden öppnas andra dörrar. Du får tillgång till spännande statistik och möjligheten att koppla upp till 12 användare till tjänsten istället för en istället för en. Detta är ett utmärkt alternativ för alla småföretagare som sköter sina sociala kanaler själva eller för en privatperson med brinnande intresse för sin personliga marknadsföring.
Solid_publication_sprout_social_feffe_kaufmann
Jag är själv på jakt efter det perfekta alternativet för sköta många konton och få bada i massa extra lulllull som kan hjälpa mig att få mer information om både min målgrupp och spridning . Solid Publications och Sprout Social är två CMS i helt olika prisklasser som verkar intressanta. Det senare mer, eftersom du kan både koppla flera användare och den långt billigare prislappen.

Använder du ett bra CMS i dag så skriv gärna i kommentarsfältet här under om vilket och du är nöjd. Alla tips mottages med öppna armar.