Most Contagious 2012 – din guide för det gångna kommunikationsåret

contatigous_reklam_feffe_kaufmann

 

Jag kom i kontakt med Contagious under min praktik hos Whispr Group. Det är ett magazine med guldkant som kommer ut varje kvartal. Det är även en app och ett online arkiv kring effektiv marknadsföring med storslagna idéer från hela världen.

Contagious täcker alla aspekter av modern kommunikation, från sociala medier till försäljnings innovation till ny teknologi och designpåverkan. De gör även djupa analyser kring faktorer som styr reklamens effektivitet. Trender och konsument beteende är och heta start-ups är också några av alla ämnen de fokuserar på.

Förutom innehållet så kommer de ut i ett snygg format med stilren design. Priset gör att det inte är en tidning för oss vanliga dödliga privatpersoner. Om du vill ha full access till deras magazine, app och online arkiv så kan detta bli ditt för det eminenta priset av 1200 USD per år.

Most Contagious 2012 – din julläsning

Gör som jag, luta dig tillbaka uppfylld av julmaten i din favoritsoffa med datorn eller paddan i knät och blicka tillbaka kring det gångna kommunikationsåret med Contagious som värd. Övertygad om det kommer bli läsvärt.