Mitt hem inatt – magiska Bloggers Inn på Scandic Rubinen i Göteborg – #webcoast

webcoast_bloggersinn_feffe_kaufmann_4

Ibland har man tur och i dag är en sådan dag; jag bor i Bloggers Inn på Scandic Rubines i Göteborg. Ett specialdesignat rum för bloggare på ”affärsresa” där man bor gratis vilket är utmärkt när man är student. Ta en titt på dessa fyra bilder bilder som egentligen inte rättfärdigar rummet tillräckligt. Det är där jag bor i natt, synd att man bor där själv.

Det enda jag har att klaga på är att rummets Ipad inte var på laddning när jag kom och hade bara fem procent batteri kvar ;). Fantastiskt att bo på Avenyn och ha utkik över stora delar av Göteborg. Detta bådar gott för min andra sväng till Göteborg ever. Även första gången var för Webcoast och jag ser fram emot årets event. I år hoppas jag att jag slipper migrän. Då kör vi!
webcoast_bloggersinn_feffe_kaufmann_3

Till grund för konceptutvecklingen ligger en enkätundersökning där Scandic frågat 200 av landets största bloggare om deras önskemål på det perfekta hotellrummet. Av de tillfrågade har 71,2% tvingats tacka nej till att göra en bloggbevakning av en mässa/pressvisning eller aktivitet i storstäderna på grund av kostnaden för logi. De fem viktigaste detaljerna för dem när de bor på hotell är gratis och snabbt Wi-Fi, frukosten, att hotellet ligger centralt, en skön säng och en snygg design och inredning. Bloggares viktigaste verktyg på resande fot är laptopen, digitalkameran, elsladden, mobiltelefonen, kamerasladden. 82 % av de tillfrågade skulle använda en Ipad/läsplatta om det fanns på rummet.

Hämtat från Scandic:s egna pressmeddelande

webcoast_bloggersinn_feffe_kaufmann_2

webcoast_bloggersinn_feffe_kaufmann_1

scandic_feffe

Detta är inlägg #51 av #100 i utmaningen #blogg100