Min arbetsansökan hos er på Bloggbyrån

Hejsan och välkommen till min blogg och detta inlägg!

För att börja från början så kanske ni undrar varför jag lämnat in en helt tom A4 till er förutom mitt namn och en länk hit. Det finns mer baktanke i det än att sticka ut från mängden.

Det är för understryka min bakgrund och dit jag vill komma. Jag är en oslipad bergskristall redo att formas. Trots mina 36 år är jag en så gott som oskriven sida inom mediebranschen och mer än redo att fyllas. Fyllas med lärdomar och kunskap. Något jag förvisso redan håller på med på Medieinstitutet där jag studerar till webbkommunikatör. Mina andra sidor är redan fullklottrade med erfarenheter och upplevelser inom många områden. Detta tror jag är en ovanlig och väsentlig sak värt att lyfta fram och belysa. Jag är inte stöpt i en medieform. Jag gick inte mediegymnasiet. Jag startade inte första bloggen för tio år sedan. Jag är inte en nyss utslagen blomma som flyttat hemifrån. Det finns så många andra som är det i branschen. Väldigt många.

Jag är er nya fläkt bland nydammiga tankar och idéer. Jag kommer föra era tankar in till vrår ni aldrig skulle utforska. Jag kommer uttrycka mig på sätt ni aldrig skulle göra. Samtidigt finns jag där med min journalistiska ådra och nyfikenhet för fylla kunders sidor med bra innehåll. Idag krävs bra redaktionellt arbete för innehåll på webben. Något jag är ytterst medveten om och kan hjälpa till med. Jag är anpassningsbar när det behövs, annars är jag Feffe. Jag älskar det skrivna ordet och har en blogg som heter Feffeskrivpuff. Där jag skriver små kreativa texter och dikter baserade på ett ord som Ann Ljungberg ger ut dagligen på skrivpuff.blogspot.com. Vidare så bloggar jag för Mediesverige där jag tar upp allt möjligt som på något sätt relateras till sociala medier, journalistik eller min nuvarande utbildning. Social entreprenad är också ett spännande ämne som ibland dyker upp.

Jag vill prova på nya saker. Jag är inte rädd för att misslyckas. Det finns många saker

Om ni tittar runt på min blogg här så hittar ni både en kortare beskrivning av mig, mitt CV och andra bloggar jag skriver i. Även här hittar ni direktkontakt till mig via telefon, mejl och Twitter. Jag tänkte att min nystartade blogg skulle ge er en mer mångdimesionell syn och inblick på mig.

Jag hoppas och ser fram emot ett möte med er på det mer traditionella viset ansikte mot ansikte. Vid några som helst frågor så vet vart jag finns och vart jag florerar. Välkommen till att ta del av mig Feffe Kaufmann och min värld.

Feffe Kaufmann