Jag skriver för Prosocyal

För drygt två månader fick jag uppdraget att kontinuerligt blogga för Prosocyal. Varje torsdag kommer ett nytt inlägg från mig om webben i olika vinklar. Senast skrev jag ett inlägg om digitala testament och min tveksamhet mot just dessa tjänster.

Andra ämnen som tagit upp är: att tillåta eller icke tillåta sociala medier på jobbet och mina åsikter runt det. Här under finner du länkar till andra inlägg jag skrivit för Prosocyal:

Prosocyal söker ett nytt namn

30:de maj är sista dagen att lämna ett tävlingsbidrag om ett nytt namn för Prosocyal.
Kom igen och hjälp boysen med ett nytt namn. Själv har jag fyra förslag:
  • Socialsurvelliance.se
  • Socialmono.se
  • Socialopp.se
  • Socialness.se

In och lämna ett förslagen på Prosocyals Facebook-sida eller rösta på endera av mina!