Inspirerande sidor på nätet

inspiration_sajter_feffe_kaufmann_blogg

 

Det är alltid roligt att hitta till nya sidor som inspirerar. Som Community Manager för TEDxStockholm kunde jag inte låta bli att fråga våra fans vilka sidor de ofta besöker för inspiration och kunskap. 

Jag tänkte förutsättningslöst lista dem rakt upp och ner, utan direkta anmärkningar men med deras tag lines (om de har några). De är uppräknade i samma ordning som de postats på vår Facebook-sida, så ingen favorisering. Jag har själv lagt till några. Hoppas ni hittar några nya sidor som kan ge er en inspirationsboost i vårt gnistrande vinterlandskap.

Listan

Där har ni 30 inspirationskällor till gott och blandat. Finns det fler som ni anser är relevanta och borde finnas med så addera gärna alla i kommentarsfältet eller maila mig här – feffekaufmann@gmail.com – så adderar jag dem till listan.