Innovativa taxibolaget Uber Stockholm behöver hjälp

uber-stockholm-#ubersthlmlove-feffe-kaufmann

Transportstyrelsen utövar maffiafasoner för klämma åt det fantastiska taxibolaget Uber som vuxit alldeles för snabbt och tagit alldeles för mycket andelar från de övriga taxibolagen. Jag vill å Uber:s vägnar uppmana er alla att: Skriv under namninsamlingen HÄR!

Inte bara det att jag älskar innovation jag gillar innovativa tjnster. Utöver det är Uber en underbar tjänst med Babba Canales som är deras Community Manager och frontfigur här i Stockholm tagit servicetänk till en helt ny nivå.

För att ge er en inblick i vilka maffiafasoner Transportstyrelsen arbetar efter har jag plockat ut en del av Uber:s egna inlägg. 

Vi möter inte bara motstånd inom byråkratin. Ute på gatorna jobbar polisen sedan några dagar på Transportstyrelsens uppmaning med att försvåra för Ubers förare och kunder – med böter och skrämda kunder och förare som resultat. Får vi tillstånden för Ubers förare kommer trakasserierna på gatorna att sluta – och vi kan stanna kvar i Stockholm.

Gör som jag och stöd Uber som sätter kunderna först och inte taxibolagen! 

Uppdatering:

Tydligen är detta inte hela sanningen och jag var lite för snabb ut med mitt blogginlägg eftersom jag verkligen gillar Uber och är partisk, inget jag himlar med!

Men Michael Kazarnowicz och Sara Öhman har upplyst mig kring kommentarer på Febers sida och även artikel på Computer Sweden. Läs dem med innan du avgör vad du vill göra!