Infographic: bästa tider att posta inlägg på olika kanaler

sociala-medier_när_ska_man_posta_inlägg_feffe_kaufmann
Vill du ha generella insikter kring när du ska posta olika inlägg på olika kanaler är denna infographic en bra fingervisare. Varje gemenskap, för använda Elia Mörling’s försvenskade ord av ”tribes”, är unika och deras tider kan skilja fatalt för din marknadsföring.

Med denna infographic som grund och med era egna erfarenheter och kunskaper om era målgrupper har ni en bra grund att börja experimentera för att nå ut bäst. Nu är det bara att prova er fram när det verkligen är bäst.

sociala-medier-när_det_bäst_att_posta_inlägg_feffe_kaufmann

  • Elia Mörling

    Mycket intressant Feffe! Jag tänker att speciella tider för gemenskaper till stor del styrs av aktiviteter. Ett bra exempel på det är gemenskaper som samlas kring aktiviteter såsom landskamper, melodifestivalen eller Social Good Summit (som nu sänds live från NY). Därför är det extra viktigt för en gemenskapsmarknadsförare att göra en kalender som håller koll på relevanta datum och tider.

    • Ahh det är ju sant – varje gemenskap har sin egen eventkalender att hålla reda på. Som många av #Melo lär följa Idol som i sin tur säkert kollar på Allsång på Skansen osv.

  • Pingback: Social Media Club Göteborg » 2013/8 Framgångsrikt företagsbloggande()