I dag introduceras jag som skribent för Capo24

Capo24-feffe-kaufmann-blogg

Capo24 är en digital inspirationskälla & stilguide för män. Capo24 rådger dig som söker efter morgondagens fullkomlighet genom ett diversifierat innehåll om kläder, yrkeskunskap och personporträtt och mycket mer. Jag ska bidra med inspirerande inlägg kring tech, digitala tjänster och sociala medier. 

Det var via Babba Canales som är Community Manager på Uber i Stockholm som jag kom i kontakt med Szymon Zürn som grundat Capo24. Babba som även driver en marknadsledande sajt för glasögonentusiaster – Bonocle, skriver även på Capo24 om detta ämne.

Efter en en lång och trevlig fika med Szynom kom vi fram till att köra. Jag kommer att skriva på Capo24 ungefär 2-3 ggr i månaden och mitt första inlägg som kommer att handla om Kickstarter och Funded By Me kommer ut redan nästa söndag. Däremot introduceras jag redan i dag för Capo24:s läsare i detta inlägg.

Jag ser fram emot detta samarbete och som så mycket annat i min värld är det min magkänsla som styr och detta ger mig en skön kittlande känsla. Det är en annorlunda nisch för mig och därför omfamnar jag det med nyfikenhet och med ett stort leende. Det finns två saker som vi alla på Capo24 har gemensamt:

  1. Vi är inte traditionella journalister och
  2. Vi drivs av passionen att utforska vårt intresse

Kolla in Capo24 och haka på mig i min resa och hur min värld ständigt förändras. Ha en underbar dag!