I dag börjar jag på byrån The Amazing Society #TAS

the_amazing_society_#tas_feffe_kaufmann

Det är nystartsmåndag med färska utmaningar för i dag börjar jag som strateg och utbildningskonsult på social media-byrån The Amazing Society!

YAY – från och med i dag är jag anställd på The Amazing Society. Det känns lika roligt som spännande som det är ett steg i rätt riktning!

TAS har bara för ett år sedan förvandlats till den form av sociala media-byrå som den är i dag. De har en etablerad kundbas, ett register med produkter och tjänster till salu och delar mina värderingar att den bästa kommunikationen sker inifrån företaget istället för att outsourceas.

Jag är oerhört peppad och tycker det kommer bli galet roligt att få fördjupa mig i strategi. Min flytt hit känns helt rätt och nu är jag nyfiken på vad framtiden kommer att ge.

Det blir en smygstart denna vecka innan jag tar mina kryckor till Tjärö och SSWC för att släpa mig runt bland alla hundratals webbentusiaster och med 3 personer från TAS. Är ni nyfikna på något, mig eller skulle vilja prata med oss på Tjärö är det bara att rycka tag i mig/oss.

Annars hoppas jag att ni alla andra haft en lika bra start på veckan som jag! <3

Glöm inte att följa oss på Facebook!