I´m up for grabs – 26:e april examineras jag

feffe_trucker_kaufmann_volcom

Två fantastiska år på Medieinstitutet är snart till ända och det är med en nyvunnen passion jag stångar mig ut i verkligheten utanför skolans skyddande murar. Är du nyfiken på vem jag är och i behov av en kreativ person stöpt utanför ramarna av medievärlden? Då är jag ert ess i ärmen.  

Jag har en egenskap som i mångt och mycket kan liknas med en strömbrytare. På eller av. Glöd eller aska. Kontraster är oändliga och det speglar mitt liv.

Redan innan jag startade min utbildning besökte jag SSWC för fyra dagar av gåtor, meningar och ord som förbryllade min analoga hjärna. Jag gick på sessioner, lyssnade och kisade med ögonen av nyfikenhet. Där och då insåg jag att min första sten var kastad och jag tänkte ta ett medvetet strypgrepp om min utbildning. Det var något sublimt bland de 300 webbnördarna på Tjärö som attraherade mig och jag ville ha mer.

Klick och min strömbrytare var på. Gasen i botten. Skola, mingel, events, after work, blogga och dona. Jag kastade mig huvudstupa in i en ny värld precis som så många gånger förr. Säsongslivet i Riksgränsen, alla långresorna, min period som dykguide. Jag har alltid följt mitt hjärta och mina intressen och under utbildningens gång har den sociala webben blivit en del av mig och ett stort intresse – en passion. Precis i klassiskt Feffe-manér.

Vad har jag att erbjuda?

Med min bakgrund som globetrotter, säsongare, stensättare och dykguide kommer jag med en annorlunda giv till bordet. Jag är lättlärd, nyfiken och passionerad. Mitt brinnande intresse har lett mig till att bli en del av TEDxStockholm där jag är Community Manager och PR-ansvarig.

Under mina två år har lärt mig mycket genom mina 30 veckors praktik. Dessa veckor genomfördes på Uppdragsmedia, Rektorsakademien Utveckling, Whispr Group och nu avslutar jag mina studier med 10 veckor på social media-byrån Tatchit.

Jag har stor förståelse och kunskap kring den sociala webben och suger kontinuerligt i mig ny information genom att aktivt leta upp den själv. Allt är av intresse även om mitt sikte för tillfället är inriktad mot byrå-världen. Det är en mångfacetterad omgivning som jag tror är en perfekt plats för mig att växa och blomma ut!

Under mina två år av studier har jag byggt upp ett stort nätverk och jag blir kontinuerligt inbjuden som bloggare till stora webb-event. Under april hittar ni mig på Digital Knowledge Day, Aggro Pekuliar och Start-up Day.

Mitt CV finns på LinkedIn och vill du ha ett möte med mig skicka en tweet, DM:a mig på Facebook eller mejla mig!

Let the war begin – I´m up for grabs / Feffe