High five Jakob på yourcupoftee.se

Your cup of Tee Feffe Kaufmann

Ibland händer de där små sakerna som gör den stora skillnaden. Som får gilla att växa till kärlek. Alldeles nyss skedde en sådan sak. Your cup of Tee har nu fått en ny ambassadör.

Strax innan jul köpte jag tre stycken T-shirts på en mysig liten julmarknad i Sofo-området på Södermalm i Stockholm. Vad jag inte tog i beräkningarna var att tiden får unga människor att bli större och både min kusins kropp och preferenser hade växt. Jag hade köpt en small och det visade sig vara helt fel. Det skulle vara XL.

Inte mer än ett par minuter efter det att jag postat ett inlägg på Your cup of Tee´s Facebooksida fick jag detta svar i min inbox:

Your cup of tee Feffe Kaufmann

Att läsa få dessa rader är stort när man studerar webbkommunikation. Att svarstiden var så snabb som den var gör en nästan gråtfärdig av lycka. Mina intentioner var att byta T-shirten som ligger ihopvikt i bokhyllan sedan jul och det var den frågan jag ställde:

Your cup of tee Feffe Kaufmann

Deras långsiktiga tänk är helt rätt. De håller koll på sina kanaler och de agerar på ett sådant sätt bygger på karma och samtidigt skapar en positiv attityd runt deras varumärke. Det är detta tänk och generösa handlingar som lägger grunden till den plattform som deras varumärke bygger på. Jag har svårt att tro att de i sin vildaste fantasi trodde att jag skulle skriva detta inlägg även om det var otroligt strategiskt riktigt att handla som de gjorde. Det är just denna osjälviska handling som gör att jag just gör det, skriver detta inlägg.

Jag kommer köpa många fler Tee´s från dem. Helt klart. Det är svårt att inte vilja stödja dem efter det här. Jag hoppas samtidigt att fler varumärken inser vikten med att hantera varje kundrelation ömt. Det här är ett riktigt bra exempel på båda sidorna av storyn. På vad som kan ske av en sådan handling och vilka eftereffekter de kan få. Hur som helst vill jag bara uttrycka ett ödmjukt tack och skicka en virtuell HIGH FIVE till Jacob som tack för hans och Your cup of Tee´s vänliga gest. Här under hittar du länkar till både deras Facebook- och hemsida.

https://www.facebook.com/YOURCUPOFTEE.se

http://yourcupoftee.se/index.php