Här är mitt examensarbete om Community Manager och dess yrkesroll

cm_feffe_kaufmann_blogg
På torsdag har vi ett slutevent inför examen på Medieinstitutet. Istället för att visa upp mitt examensarbete i en tråkig hög av livlösa papper har jag engagerat Robin och Kevin på Tatchit att hjälpa mig kasta ihop en snabb undersida på min domän och presentera mitt arbeta där. 

Undrar du vad en Community Manager gör? Eller kanske vet du exakt vad hen gör! Hur som helst så hoppas jag du hittar något matnyttigt som kan hjälpa dig i mitt examensarbete kring yrkesrollen och utmaningarna för en Community Manager.

Här har du länken till mitt examensarbete. Ge mig gärna feedback – positiv som negativt! Allt kan hanteras och allt uppskattas!

Jag vill även skicka ut en stor kram av tacksamhet till samtliga personer som jag intervjuat som underlag i min studie, även alla runt omkring som bidrog med insikter och kunskaper och även tillrättavisningar. Och alla andra som kan haft ett finger med i spelet. STORT TACK TILL ER ALLIHOPA <3