Grattis Feffe och TACK Internetdagarna

Internetdagarna som arrangeras av .SE – Stiftelsen för Internetinfrastruktur blir verklighet för mig. De vill att jag ska gå och det tänker jag! Jag är en av tio studenter som vunnit fribiljetter till detta event som jag är otroligt nyfiken på. Sjukt roligt. Jag spelar som oftast aldrig. Dobbel och lotterier har aldrig varit min sak men idag är jag vinnare. Äntligen!

Ser fram emot möjligheten att få lyssna och inspireras av fler än hundra talare under ett fyrtiotal seminarier. Med vetskapen om detta måste jag ta mig tid att dyka djupare i ämnena som kommer belysas och vilka som är talare. Två som jag känner igen i startfältet och aldrig haft möjligheten att lyssna till förut är Nikke Lindgren och Jocke Jardenberg. Deras sessioner tänker jag absolut ta del av. Challenges with new TLD:s och Public service och internet – tidernas möjlighet.

Stort GRATTIS till er andra som vann och det ska bli kul att ses där!

Som Towe Bengtsson aka @twowe och Sebastian Brinkenfeldt aka @Brinkenfeldt som jag redan följer på Twitter! Syns där!

Stort tack till min rektor och studievägledare på Medieintstiutet, Maria Olin för nomineringen som jag visserligen själv bad om!! Jag är galet tacksam!