Game of Thrones lanserar säsong 3 med en relationskampanj

JoinTheRealm_instagram_feffe_kaufmann_

Vad finns det att inte gilla med Games of Thrones? Det politiska maktspelet, gnuttan av magi som tidvis kommer in och ändrar allt, drakar och karaktärer i en värld som aldrig upphör att förvåna mig med en historia som aldrig är självklar. Glädje, den 31:a mars kör säsong tre i gång! 

Jag har alltid fascinerats av sagor och det är många fantasy-filmer och serier jag har fastnat för. Det är svårt att sätta ord på varför jag gillar dem så mycket men det bottnar mest i att allt är möjligt och vad som helst kan hända. För mig är det inte konstigt att Game of Thrones har vunnit en Emmy. Den är otroligt välgjord med storslagna scener, grymma skådespelare, massvis av brutalitet och våld toppad med sex.

feffe_kaufmann_game_of_thrones_jointherealm

I går snubblade jag på en relationskampanj till Game of Thrones där man kan skapa sitt eget familjevapen och dela med världen. Antingen gör man en själv eller så skapar sidan en åt dig. Sedan kan man spara ner bilden/bilderna för olika plattformar. Till exempel kan man byta sitt ”coverphoto” på Facebook eller profilbild på Twitter. Dem är mallade i rätt storlek så det är enkelt att byta om man känner för det. Det var något över 8,5 miljoner personer som hade gjort familjevapen i går när jag var inne. Vill du göra ett familjevapen gå då in på www.jointherealm.com.

JoinTheRealm_twitter_feffe_kaufmann

Detta är inlägg #65 av #100 i utmaningen #blogg100