Första #Mediesverigebowlingen gick av stapeln igår

Igår kväll avslutade jag min dag med en skönt minimingel. Mediesverige anordnade en sammankomst för människor inom media för att sporta lite med alkoholhaltiga drycker. Vi som annars är en sådan stillasittande art behöver lite motion. Tillsammans var det runt 10 personer som dök upp. Emelie Fågelstedt medbloggare på Mediesverige var där annars var det bara nya ansikten för min del. Till och med Patrik Schön vår kontakt man på Mediesverige hade insjuknat och låg hemma. På ren OS-nivå var det många av oss hade svårt att komma över tresiffriga poäng. Min första runda slog jag till med häpnadsväckande 77 poäng och säkerhetsställde där med sista platsen i vår grupp.

Efter någon öl till och andra rundans start började mina sportmannaanda ta vid. Eller så var det bara ölen. Hur som helst så blixtra jag till med hela 118 poäng denna gång och säkerhetsställde där med en glorifierande tredjeplats på overall scoren. Emma som ni ser på översta bilden ”in action” tog hem det hela och är nu Mediesveriges GRAND CHAMPION. Kul tillställning och trevligt att lära känna flera inom branschen jag själv ska ut i en dag. Så nästa gång ni ser hashtagen #mediesverigebowling eller får en inbjudan på Facebook se då till och komma dit och visa oss hur man ska bowla! Game is on!

Det är hit vi ska! I Sverige finns det 3300 personer som gått över 300 poängsstrecket vilket är en galen prestation i sig. DN skriver om det här.