Första dagen på SIME

Kul att utmanas. Roligt att upptäcka nya saker och se nya miljöer. Träffa nya människor är också spännande. I en otrolig mix av alla dessa ingredienser och 1600 besökare gick SIME 2011 av stapeln i morse med massvis av intressanta, nationella och internationella talare.

Större delen av dagen sprang jag omkring åtföljd av Rasmus Lewenhaupt med en kamera på axeln. På hans initiativ blev vi det tredje kamerateamet på SIME och hjälpte dem att få tag i lite mera material. Hela vår klass med webbkommunikatörer från Medieinstitutet är engagerade i SIME.

Trött som jag är vill jag bara skriva att dagen var otroligt kul och jag ser fram emot morgondagen men först massa av timmar med sömn.

Vill ni läsa lite mer om SIME och hitta fler länkar kan ni läsa mitt inlägg på Mediesverige och följa dem vidare där.

Vi syns imorgon!