Fikamiljö vart du vill med Coffitivity

coffitivity_eurika_feffe_kaufmann

Jag brukar komma in en timme tidigare än resten av kontoret varje morgon. Många morgnar är det Spotify som förser mig med sällskap. I veckan snubblade jag över Coffitivity som är ditt fikasårl hemma. 

Undersökningar stödjer att vi arbetar mer effektivt och generellt bättre i en miljö med lite ljud och stök. Det är självklart individuellt till vilken nivå och med vilka sysslor man genomför man trivs bäst med lite stök. Att skriva denna bloggpost som jag gör nu med lite fikasårl trots det toma kontoret gjorde upplevelsen så trivsam att jag faktiskt tog min laptop och gick ner till Espressohouse i samma port för skriva klart.

Kanske är det café-kedjorna som satt i hop sida för skapa mersmak och fikalängtan? Vem vet!?

Det är en rolig sida hur som och jag är väl inte övertygad att jag kommer använda den för ofta. Den ligger i samma genre som Bloggbyråns 30dagarfran.nu; härliga sidor som fyller ett syfte någon gång i bland. Vem kan motstå sådana?

Detta är inlägg #47 av #100 i utmaningen #blogg100