Feel the music – YOUR Spotify Playlists

Jag har länge saknat en sida där man kan hitta ny musik och inspireras. Musik för mig är en känsla och mitt känsloregister, som alla andra människor på denna planet, sträcker sig vitt och brett. Ibland vill man ha melankoliska toner att måla timmen med, andra gånger vill man ha en mörk och djup basgång som drar en in i natten. Därför har jag startat en Facebook-sida där man kan dela sina favoritlistor. 

Feel the music – YOUR Spotify Playlists

Ofta har jag sett hur folk efterlyser spellistor på Twitter. Jag tror detta kan fylla ett tomrum och bli en trevlig liten hub att hitta ny musik på. Alla genres är välkomna, ju fler desto bättre. Dynamik är episkt.

Med den här bloggposten bjuder jag in DIG att dela dina listor och ta del av andras. Jag har börjat med att lägga upp två listor som spelats frekvent hos mig under sommaren.
Feel free att lägga upp andras, det behöver inte vara din egna. Kan man prenumerera på dem på Spotify tar jag för givet att det är okej för dem som gjort listan att de får än större spridning här på sidan.

Hoppas vi alla får mycket nöje av denna sida och stort tack Rasmus Lewenhaupt för den cleana och enkla designen till sidans profil- och coverphoto.

In och dela nu och bjud på dig själv