Ett år – 10 000 sidvisningar

Ett år har det gått sedan jag startade min blogg som en uppgift i skolan på Medieinstitutet. I dag trillade min blogg och jag över den motståndskraftiga kanten till att ha femsiffrigt antal sidvisningar.

Jag är till mig av glädje och tycker det är magiskt att jag, som är en mer eller mindre helt normal och anonym storstadsbo, kan locka till så pass många besök. Det är riktigt häftigt vad ny informationsteknik och sociala medier möjliggör och jag blir pepp på att fortsätta blogga. En nytändning i höstmörkret helt enkelt.

Bloggen har varit en dyrk in till många stängda dörrar och skapat mig många olika samarbeten. Gett mig tillträden till event som jag inte haft råd att delta på men även givit mig tid att reflektera över saker och ting. Gillar man att skriva, uttrycka sig och förmedla allt från tankar till kunskap så är mitt och mångas råd:

Börja blogga – and good shit will happen