Droppat Dropbox för Bitcasa Infinitive Drive

bitcasa-dropbox-feffe-kaufmann-blogg-molnlagring

 

Jag har använt dropbox de senaste fem åren och nu när jag är på väg att byta arbete vill jag en gång för alla få upp allt i molnet. Jag har tittat runt och bestämde mig tillsist för Bitcasa Infinite Drive; något jag även vill rekommendera vidare.

Smaka på ordet infinitive. Precis som rymden – oändlig. Och för Bitcasa obegränsad. Sedan att det var enkelt att installera, fungerar problemfritt över olika plattformar (Android, Iphone/Ipad och desktop), allt som läggs upp krypteras och med ett lätthanterligt och sexigare interface än Dropbox var det bara att slå till. Det magiska var att det kostar bara 99 USD per år för obegränsat med utrymme vilket inte är mycket för att ha det tröstlöst enkelt och allt du behöver nära till hands.

Det gick superlätt, även om det tar tid, att spegla min dator och Timecapsule upp i Bitcasa. Bilder du tar i mobilen och på paddan kan direkt synkas att en kopia laddas upp i molnet. På så sätt behåller du bilderna om du förlorar telefonen.

Vill du prova Bitcasa Infinitive Drive gratis en månad tryck då på länken högst upp och kopiera min delningslänk och använd den. Hoppas ni blir lika nöjd som jag! Berätta gärna vad du tycker sen!