Ditt år på Twitter

Nu har du möjligheten att med några enkla knapptryckningar summera ditt år på Twitter. 

mitt_år_på_twitter_feffe_kaufmann

Twitter lanserade möjligheten ”Your Year on Twitter” i tisdags som en del i ÅR 2012 PÅ TWITTER. Den här tredjepartstjänsten är utvecklad av Portland-baserade Vizify, som självklart vill glutta in på ditt konto som alla andra tredjepartstjänster (Vizify ber enbart om tillåtelse att läsa dina tweets, inte posta nya åt dig).

Tjänsten kan bara hämta in dina senaste 3200 tweets; vilket är precis samma förutsättningar Twitter ger alla appar. Är du en ”super user” kommer detta vara måttligt upphetsande. Här kan ni se hela min Vizify-profil med samtliga sidor.


vizly_twitter_ditt_år_summering_feffe_kaufmann

I och med att jag var Link Catcher på SIME i november och spammade mitt flöde med tweets som innehöll hashtagen #SIME12 är den naturligt med som en stor händelse under mitt Twitter-år. En high five till Johan Lange (@johanlange) som blev min ”Golden Follower”, kul!