Dag #4 – att angöra Tjärö

Vågrörelser är nu en del av min genetiska kod och det är med ro i sinnet jag vet att långt under min madrass i kojen finns vattnet denna vecka. Varje steg på land har en ny dimension; världen gungar och jag trivs. Det var med en uns av vemod vi lade till i Tjärös gästhamn, det kände vi alla och det dröjde innan vi tog steget upp på land. Som tur fanns ett helt dygn att acklimatisera sig inför #SSWC. 

Vår sista dag till sjöss var lika rofylld och stilla som havet. Vinden hade mojnat markant och  färden från Torshamn till Tjärö den var rena leken. Vi mös fram i solen med stora leenden på ansiktet.

Redan vid lunchtid kom vi fram och #pafcharitycruise, allas tävlingsmoment var på väg att ta slut, utom två delgrenar som är både poänggivande och avgörande. Det finns biljetter till Internetdagarna inklusive en hotellnatt och full pension kvar att sälja och sedan den totala insamlingen under resans gång. Hjälp oss samla in massa pengar nu till förmån för Barncancerfonden. Alla länkar finns i denna tidigare skrivna bloggpost.

Med badgen runt halsen var #SSWC officiellt i gång. Det var fortfarande bara ett fåtal människor på ön som florerade och utforskade omgivningarna. Meteorologerna har lovat suveränt väder i området hela helgen och Tjärö drunknade i högsommarvärme. Räddningen på min regniga sommar var nu inom räckhåll nu var det bara att flyta med och njuta och vänta på välkomstsamlingen och öppningstal. Ta del av upplevelsen i bilderna här under. Jag låter dem tala sitt egna språk.