Dag 2 på #PAFCharityCruise

Varje ögonblick ombord galeasen Albanus är ett kodakmoment. Vädret har varit perfekt för segling med detta nästan 22 meter långa fartyg. Vi har gått per segel hela vägen från Stockholm till Visby genom den mörka Östersjönatten med en snitthastighet på 8 knop. Vi var tre som nattsuddade på däck med en värmande flaska single malt och många goda skratt fram till småtimmarna innan vi vaggades till ro till en symfoni av knakningar och rullningar. Seglatsen är helt underbar – nästa år kommer jag göra allt jag kan för få vara ombord igen.

I dag väntar nya utmaningar. Vi ska spela PAF-boll i Almedalen med stora genomskinliga plastbollar som man trär över huvudet och hela överkroppen. Sedan ska man försöka sparka fotboll i denna mundering. Kommer nog bli en del roliga Bambuser-upptagningar på detta så håll utkik. Meningen är att vi på något spännande sätt ska samla in pengar via detta spektakel. Eller så går ni in och sätter in pengar på detta konto. Det står hyttplats 1 men kommer gälla för hela resan och #lagfeffe.  http://www.fundedbyme.com/projects/2012/08/hyttplats-1-pa-albanus-under-sswc/

Vi vill tacka Mikael Lindström för sin storhet att köpa en kojplats ombord på Albanus under SSWC för hela 1000 riksdaler som går till barncancerforskningen. Ett enormt stort tack till alla fina personer ute i de sociala medierna som hjälpte oss med ”morotsfilmen” – TACK Sofia E, Mona W, Sophie S, Heidi H, Sofia L & Johanna E.

I dag kl 15:00 auktionerar vi ut ytterligare en kojplats. Kom igen och buda och se till att det är med #lagfeffe 😉 – Vi vill ju självklart vinna!

Det kommer även auktioneras ut biljetter till Internetdagarna inklusive hotell i Stockholm till ett värde av 7700 kr. Auktionen för detta är öppen till och med kl 12:00 på lördag och vinnaren kommer utses under middagen på SSWC. I biljetten ingår helpension. Kom igen och kör – budgivningen sker i SSWC-gruppen men det går bra att höra av sig hur som!

Nu ska vi iväg mot Almedalen och kämpa! Jag hoppas resan aldrig tar slut! Livet borde alltid bara vara lek, mys och häng med bra människor till förmån för bra saker. That´s how we roll – so roll with us!

Njut av bilderna 🙂