Barcamp Stockholm på Spotify HQ

Spotify_feffe

Lugn morgon med sol och med lätt ångest för att tillbringa dagen inomhus beställde jag en via appen en Über-taxi för att sakta rulla genom Stockholms dåsiga gator till Birger Jarlsgatan 61 och Spotify HQ för Barcamp Stockholm.

Väl uppe på elfte våningen försvann min ångest för tillbringa dagen inomhus. Hela våningsplanet är bara fönster och med Stockholms takåsar som badar i solljus utanför gör det hela uthärdligt, det är torts allt inte för varmt ut. Inne är luften dock het med idéer och kreativitet.

Arrangörernas Mike Burns, George Brocklehurst från Thoughtbot och Martina Elm har lyckats skapa ett utmärkt event som är både trevligt och fyllt med interaktion och kunskapsdelning. Att vara kring 150 personer gör det borde mysigt, intimt och lagomt för att kunna träffa och hälsa på varandra. Det dröjer inte länge förrän man känner igen samtliga och börjar hälsa på varandra. Intimiteten i sig är en icebreaker.

Trots att jag är väldig ”ut-eventad” trivdes jag enormt denna lördag och ger Barcamp ett väldigt högt betyg. Utöver det måste jag erkänna att webb-nörden i mig är lite starstruck att hänga i Spotify:s lokaler. Jag fick en snabb rundtur på deras samtliga tre våningar och måste säga att det verkar vara en sjukt trivsam arbetsmiljö.

Nu stundar kvällen med fest och öl. Whoop.

Här under kommer lite bilder från dagen.

Detta inlägg är #45 av #100 i utmaningen #blogg100

spotify_feffe_kaufmann_1spotify_feffe_kaufmann_2spotify_feffe_kaufmann_3spotify_feffe_kaufmannspotify_feffe_kaufmann_4spotify_feffe_kaufmann_5