Bahkadisch illustrationer rockar

karin-olsson-bahkadisch-illustartioner-feffe-kaufmann

 

 

Denna fina söndag vill jag öppna era ögon för fantastiska Karin Olsson a.k.a Bahkadisch. Hon förvandlar koppar, vinflaskor, T-shirts, Iphonefodral och massa annat till vackra och personliga accessoarer med sina underfyndiga illustrationer och läckra stil – me love it! 

Jag kunde inte låta bli att beställa fem kuddfodral (samtliga gestaltade i detta inlägg) och en T-shirt från webshopsplattformen Society 6 där Karin har en egen webshop. Vill du ha något säreget till ditt hem kolla in länken och go bananas, beställt så mycket ni bara kan kan för Karin gör inte bara fantastiska illustrationer och är en glad och underbar person också!

Nu behöver jag bara inhandla fem kuddar som matchar fodralen för att utsmycka både min soffa och säng. Det kommer bli riktigt bra – kan inte vänta!

karin-olsson-bahkadisch-illustartioner-feffe-kaufmann-1karin-olsson-bahkadisch-illustartioner-feffe-kaufmann-2karin-olsson-bahkadisch-illustartioner-feffe-kaufmann-3karin-olsson-bahkadisch-illustartioner-feffe-kaufmann-4karin-olsson-bahkadisch-feffe-kaufmann-morriga-måndagar-