3 events i april

event_april_feffe_kaufmann

Ni har säkert haft en hektisk mars med massor av event. Därför tänker jag följa upp intensiva mars med tre april-event värda att besöka. 

Vi börjar i kronlogisk ordning utan att värdera dem sinsemellan. 10 april kör Search Integrations sitt event Digital Knowledge Day för andra året i rad med både internationella och välkända svenska talare. Det hela kretsar kring digital marknadsföring. Är ni intresserade finns det fortfarande enstaka biljetter kvar. Passa på att skriva in koden Feff13 för 1000 kronor i rabatt på biljettpriset. Vi syns där!

Andra event jag vill ta upp är Art Hack Day Stockholm mellan 11 och 13 april i Bonniers Konsthall. Här kan alla deltaga och det är gratis. Har du inget lag så kan du ansluta dig till vilket gäng som helst där du tror att du kan bidra. Du behöver inte vara en hacker av kodningsslaget utan vilken typ att konstnärligt lagd ”life hacker”. Till och med jag funderar på att ställa upp. Tror det verkar sjukt spännande men vi får se om jag har möjligheten från jobbet.

Det tredje och sista eventet är Start Up Day som körs 20 april är också ett riktigt spännande event. Jag skulle vilja säga att detta event är som en termometer kring Sverige, start-ups och entreprenörskap. Det hålls i Münchenbryggeriets lokaler.