24 timmars visionsarbete avslutat för Berghs nya onlineutbildning

Skåvsjöholm_24h_Berghs_Feffe_KaufmannI förra veckan landade ett mail från Micke Kazarnowicz i min inbox. Det var en inbjudan att följa med ett tiotal personer med direkt anknytning, eller som arbetar på Berghs School of Communication, för ett 24 timmars visionarbete kring deras kommande onlineutbildning.

Skåvsjöholm_lounge_berghs_onlineutbildning_24h_vision

Vid 11:30 rullade taxin från Berghs med avfärd mot Skåvsjöholm som gör reklam om prickfria moten. Den berusade copywritern som tyckte det var fyndigt att ta bort prickarna över bokstäverna borde kölhalas (personlig åsikt).

Skåvsjöholm_berghs_onlineutbildning_24h_vision

Väl framme började vi med en lunch innan det hela drog i gång. Vi som var där utöver Micke och jag var Joakim Thulin,  Linn TornérhielmDigge ZetterbergFredrik Heghammar,  Peter HellgrenPatrik PerssonJacob Åström, Camilla Wallander och Liz Hvide MacLeod

skåvsjöholm_berghs_skåvsjöholm_berghs_idéer_24h_visionsarbete_onlineutbildning

Efter att fått en presentation delades vi in i grupper om tre för att visualisera kring framtidens onlineutbildning som Berghs kommer dra i gång framöver. Samtliga grupper presenterade vad de kommit fram till, och sedan öppnades det upp för alla att  hissa eller dissa kring det hela.
skåvsjöholm_berghs_idéer_24h_visionsarbete_onlineutbildning

Vi fortsatte långt in på kvällen med en trevlig middag som paus men diskussionerna tog inte slut för att det kom mat i vägen. Det var riktigt kul om än lite nervöst att ta del av detta, och otroligt givande. Hoppas bara att de fått något utbyte av min närvaro.

Skåvsjöholm_middag_berghs_onlineutbildning_24h_vision

skåvsjöholm_gran_berghs_onlineutbildning_24h_vision

Några tappra själar avrundande kvällen med varsin öl och ett par omgångar dart innan John Blund strödde grus i ögonen.
Det magiska vinterlandskapet slet upp mig redan vid 07 för att ta en promenad genom den ljusnande och gnistrande mörkret innan frukosten.
Skåvsjöholm_vinter_berghs_onlineutbildning_24h_vision

Vi fortsatte i nya grupper och med nya workshops efter frukosten till lunch. Själv var tvungen att avvika lite tidigare och for med taxi direkt från denna unconference till slaktbordet på St:Görans sjukhus för operation.

Skåvsjöholm_berghs_24h_vision

Det var otroligt roliga 24 timmar med trevliga och bra människor. Jag känner mig hedrad att fått vara med och att lära känna dem. Nu hoppas jag att Micke och Joakim som ska grotta ned sig kring detta framöver har lite nya idéer och riktningar att börja arbeta med.
Har ni någonsin lite att göra så är miljön och området kring Skåvsjöholm otroligt vackert och värt en omväg, likaså för middagsmaten i restaurangen som var riktigt bra.

STORT TACK för att jag blev inbjuden och fick deltaga.  Skåvsjöholm_Berghs_onlineutbildning_vision_24h